Flexibel en compleet beheer van projecten

Goed projectbeheer zorgt er niet alleen voor dat er prettig en efficiënt gewerkt kan worden. Het draagt ook bij aan de bedrijfsresultaten. Slim plannen, overzicht houden en een goed klantcontact dragen bij aan lagere kosten en meer omzet. WATCH Projectbeheer heeft een geschikte module voor elk onderdeel van uw projectadministratie.

Welke modules zijn er voor projectbeheer?

Met WATCH Projectbeheer kunt u uw projectadministratie van begin tot einde beheren. Het begint bij de module om offertes in op te stellen en te monitoren. Met de planningsmodule kunt u gemakkelijk zien of projecten op schema liggen. Via de urenregistratie weet u of ook het aantal geïnvesteerde uren in orde is. Met behulp van de factureringsmodule stelt u facturen op, maar krijgt u ook inzicht in hoe rendabel een project is geweest. De modules kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor informatie kan worden uitgewisseld. Dit is niet alleen efficiënt, het vermindert ook de kans op fouten.

Modules voor het beheer van klanten en relaties

Tevreden klanten zijn trouwe klanten. Het is daarom voor ieder bedrijf belangrijk om een goed contact te onderhouden met klanten. Niet alleen bestaande, maar ook toekomstige klanten moeten goed beheerd worden. Met de module voor relatiebeheer houdt u een goed overzicht. Er is ook een supportmodule. Hiermee kunt u prettig en efficiënt met uw klanten communiceren. Deze modules zijn ook weer te koppelen aan de modules voor projectbeheer. Zo heeft u voldoende aan een enkel systeem voor het beheer van al uw projectadministratie.